Kultur og aktivitetscenter Hviding

Jeg har afholdt Café Rÿpen´s julebal 2 gange i Ribelunds festsal, for omkring 300 personer. Dette har begge gange været en stor succes, ikke mindst på grund af OS3, som i den grad er på fra starten og skaber en fantastisk fest. Det er en sand fornøjelse, at opleve hvordan OS3, lige mærker hvordan stemningen er, og derefter får folk i gang med at feste. De spiller altid det musik, der er oppe i tiden, og har en enestående fornemmelse, for hvad folk vil hører og danse til.
Det er derfor en, glæde at forsætte med OS3, til vores julebal i Kultur og Aktivitetscenter Egebæk Hviding. Hvor vi håber på god opbakning, og en kanon fest, med god mad og ikke mindst OS3 i centrum.

Jeg har kendt Henrik I mere end 20 år, og han er altid glad og klar og på, når der skal festes igennem......
Jeg har tidligere haft Café Rÿpen I Ribe, og I den forbindelse haft Henrik og Klaus, til at spille ved Tulipanfesten I vores festtelt. Det er som om, de suger folk ind fra gaden, med deres gode musik og glæde ved at, underholde folk. Der er altid folk på dansegulvet, og der ryger hurtigt en bemærkning, efter folk der "forsøger" at gå forbi teltet, og på den måde skabe en kanon stemning/fest. Jeg kan klart anbefale Henrik og Klaus, til at spille/underholde til mindre fester eller byfester.
Med venlig hilsen
Center Chef
Kultur og Aktivitetscenter Egebæk-Hviding
Johnny Tonnesen